Moja Hookah: Rasta, Futura M
Ulubiony tytoń: Abir-Pomarańcz Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Gru 2007 Posty: 338 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-21, 19:20 Pihont.pl
Założyłem temat aby informować na bieżąco o dostawach, nowościach, ciekawostkach i wszystkim co związane jest z Pihontem.
Postaram się regularnie dodawać nowe notki.
To tak zaczynając.
Po wielkim sukcesie i przyjęciu się na nasz rynek Tytoniu marki Abir jak i Romman
pojawiły się produkty marki Mitsuba i zupełnie nowej King Nargile. Oczywiście muszę wspomnieć o tytoniu Serbetli który w końcu pojawił się jako legalny i cenowo alternatywny tytoń w porównaniu do Nakhli.
21.01.09
Właśnie oferta powiększyła się o Tytonie Dubai Molases w następującuych smakach:
Arbuz, sweet Melon, Mango, Wiśnia, guma,specjalne Jabłko, Jabłko-Mięta, Banan, 2 Jabłka, winogrono, Mięta, Pomarańcza, Specjal, Tutifruti, Brzoskwinia, Truskawka,Miód
Ulubiony tytoń: Abir-Pomarańcz Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Gru 2007 Posty: 338 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-10, 00:32
Trochę późno ale dla tych którzy jeszcze nie wiedzą to w ostatni piątek nowe ROMMANY pojawiły się na Grzybowskiej na razie dostępne tylko tam ale już niedługo pojawią sie w szerszej sprzedaży \
dostępne smaki 50 gram :
Ananas
Cola
2 Jabłka
Piniakolada
Berry Brazze(owoce leśne)
Melon Berry
Ivory Coast(grejfrut i ananas)
Migdał
Good Time(Jabłko, pomarańcz, Cytryna i Mięta)
Nektarynka
Vanilia
Cynamon
Winogrono
Słodki Melon
Cytryna z miętą
Mam nadzieję że każdemu zasmakują i znajdzie swojego własnego Rommana
Wysłany: 2009-04-24, 00:55
W sklepie na ul. Grzybowskiej znów nowości spory wybór fajek w tym pączki, akryle i kilka innych każda w wielu kolorach myślę że każdy znajdzie coś dla siebie po za tym wiele rodzajów dzbanów i akcesoriów.
Wysłany: 2009-05-21, 23:24
Odbiór osobisty znajduje się teraz na ulicy Jana Kazimierza 35\37 lok.327 jest to dzielnica Wola niedaleko centrum handlowego Fort Wola.
Jest tam pełny asortyment Fajkowy tytoniowy i wszelkiego rodzaju akcesoria na ponad 200m\2
Niedługo tez zostanie uruchomiony największy sklep z Fajkami w Polsce na ulicy Śniadeckiego
przy Politechnice.
Moja Hookah: Mam wiele modeli Aladina & more :)
Ulubiony tytoń: własne mieszanki :)
Wysłany: 2009-10-30, 12:51 AL TAWAREG
Hej!
Właśnie odebraliśmy świeżutką dostawę nowych melas AL TAWAREG !
Sporo nowych smaków w wysokiej jakości.
AL TAWAREG już niebawem pojawi się w naszym sklepie internetowym ALADIN.COM.PL oraz w salonach PIHONT.PL
Dla najszybszych możliwość przedpremierowych testów :)
Chętnych do otrzymania darmowego TEST PAKA :) zapraszam do zgłaszania się na naszym profilu w FACEBOOKu pod postem na ten właśnie temat KLIK
Pozdrawiam.
P.S.
Po rozpoczęciu sprzedaży w sklepie internetowym oczywiście zarejestrowani użytkownicy forum hookah.pl otrzymają na priv kody zniżkowe na ten tytoń :)
_________________ www.nargile.pl - portal każdego shishamaniaka :)
Moja Hookah: Aladin - Fire
Ulubiony tytoń: Generalnie nie paliłem wszystkiego
Wysłany: 2010-01-18, 21:18
No generalnie to mam bardzo miłe przeżycia z Pihontem , Gratisowe węgle raz dostałem ;p i ogólnie koleś jest w porządku , a że raz zabrakło cybucha w paczce to mogę zrozumieć , cybuch mała rzecz i ktoś może nie dopatrzył się , a poza tym wszystko OK :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum